تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 56
بازدید ماه : 947
بازدید کل : 171583
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:تعیین ویژگی، جداسازی و کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی انسان و موش*
اسپرماتوژنز فرایند ویژه ای است که طی آن سلول های بنیادی اسپرماتوگونی ( SSCs ) تقسیم شده و به گامت های نر تحت عنوان اسپرماتوزوا تمایز می یابند. سلول های بنیادی اسپرماتوگونی ، سلول هایی منحصر به فرد هستند چرا که آنها سلول های بنیادی بالغی می باشند که اطلاعات ژنتیکی را به نسل های بعدی منتقل می کنند . شواهد موجود نشان داده است که SSCs را می توان با برنامه ریزی مجدد برای به دست آوردن ویژگی پرتوانی به سلول های بنیادی جنینی تبدیل کرد که قادر به تمایز به تمام دودمان های سلولی مشتق از سه لایه جنینی هستند ، این شواهد کاربردهای بالقوه مهم SSCs را در طب ترمیمی برجسته می کند . مطالعات اخیر ما و همکاران ما به دستاوردهای بزرگی در تعیین ویژگی، جداسازی و کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی انسان و موش نائل شده که می تواند منجر به درک بهتر زیست شناسی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی و کاربرد SSCs در طب باروری و ترمیمی شود. در این بررسی، ما ابتدا هویت سلولی و فنوتیپ بیوشیمیایی SSCs موش و انسان را مقایسه می کنیم. قابل ذکر است که نوع سلول SSCs موش و انسان متمایز هستند، و SSCs انسان دربرخی اما نه تمام فنوتیپ ها با SSCs موش مشابه است . روش های جداسازی SSCs و همچنین کشت کوتاه مدت و بلند مدت SSCs موش و کشت کوتاه مدت SSCs انسان نیز مورد بحث قرار می گیرد . ما علاوه بر این ، پیشرفت های جدید درخود تجدیدی SSCs را با هدف ایجاد کشت دراز مدت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی انسان که هنوز انجام نشده است ، ذکر خواهیم کرد.
نظرات شما عزیزان: